Zakelijk huren

 

 

Zakelijk huren

Onze zakelijke verhuur is de laatste jaren enorm gegroeid. Wij hebben de beschikking over een tachtigtal scooters, 50 e-bike's en meer dan 200 "gewone" fietsen. Sanders Tweewielers bezorgt en levert op locatie en op maat, zodat u werkelijk ontzorgt wordt. Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en/of bezorgen van de verhuurtweewielers. Als het aantal tweewielers dat u wilt huren groter wordt en de periode langer, zakt de verhuurprijs automatisch, terwijl de bezorg-en ophaalkosten gelijk blijven.  Laat ons uw vervoersmiddel regelen en wij garanderen u dat uw organisatie mobiel is en blijft! Bedrijven in ons portfolio zijn onder meer:

- SBS 6
- Stichting 4-daagse
- Mojo Records
- Matrix
- FortaRock
- Down to the Rabbit Hole

Wij verhuren ook vaak voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Uiteraard brengen we de tweewielers naar de gewenste locatie en halen we de tweewielers naderhand weer op.

 

Fiscaal voordeel bij bedrijfsfiets en -scooter

Door een scooter, fiets of elektrische fiets te huren bespaart u op kosten als deze tweewieler in plaats van een auto komt. Bij het ter beschikking stellen van een bedrijfsfiets of bedrijfsscooter gelden mogelijk fiscale voordelen. Wij vertellen u er graag meer over.

 

 

Voordelen van zakelijk een fiets of scooter huren:

  • Flexibel vervoer binnen de regio
  • Elektrische scooter: milieuvoordeel
  • Geen parkeerkosten
  • Inclusief service/onderhoud
  • Afhandeling van schade en ongevallen
  • Mobiliteitsgarantie: gratis pech-onderweg-service met omwisselgarantie.
  • Inclusief slot.

 

Uw keuze uit scooter lease en bedrijfsfietsen

U huurt bij Sanders Tweewielers fietsen of scooters in een model naar keuze. U kunt ook kiezen voor elektrische fietsen en elektrische scooters. Heeft u bijzondere wensen? Het in bedrijfskleuren spuiten en reclamebelettering behoren tot de mogelijkheden. Laat het ons weten.