Verhuur events

Fiets huren voor bedrijfsuitje of teambuilding dag

Ga je met je bedrijf of afdeling teambuilden? Dan is fietsen een leuke en ontspannende manier om samen een route te fietsen. 

Op de fiets komen de beste manieren naar boven! Je kunt ook elektrische fietsen huren, of op de prachtige routes in Berg en Dal gaan moutainbiken.

Wij bezorgen de tweewielers op de startplek en halen ze op waar u naartoe fietst. Dat kan dus ook een andere lokatie zijn dan de startplek. U kunt de tweewielers direct boeken op sandersverhuur.nl. Het systeem rekent direct de prijs voor u uit. 

 

Fiets of elektrische fiets huren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

Een fiets huren wanneer u de Vierdaagse gaat lopen is een perfect vervoersmiddel. U kunt overal dicht in de buurt komen en de fiets veilig op de wedren parkeren. Bovendien is het een goede opwarming voordat u gaat lopen. Geen files en lekker snel naar huis na een wandeldag. Wist u dat je je afvalstoffen uit het lichaam fietst? Goed voor je herstel om de finish te halen! Je kunt voor meerdere dagen en fiets bij ons huren, wij zorgen dat deze bij u komt, ook op campings, hotels of logeeradres. Op onze website ziet u meteen wat de kosten zijn.