E-bikes, elektrische verhuurfietsen

Elektrische fiets huren

Bij Sanders Tweewielers kunt u een gemakkelijk een elektrische fiets huren. Geniet van het gemak van trapondersteuning en fiets tegen de wind in, door de heuvels en over bruggen. U zult merken hoe gemakkelijk u heuvel op fietst, alsof u een steun in de rug heeft. Wij bezorgen in delen van Limburg, Brabant en Gelderland en halen de gehuurde fietsen ook weer op. Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en/of bezorgen van de verhuurtweewielers.

Een elektrische fiets maakt fietsen gemakkelijker. U trapt zelf en wordt daarbij ondersteund door de ingebouwde trapondersteuning. Met een elektrische fiets bent u dus sportief bezig, maar met een lagere belasting voor spierkracht en uithoudingsvermogen. U maakt met een gehuurde elektrische fiets gemakkelijk eens een langere tocht.

 

 

Wanneer een elektrische fiets huren?

U kunt ervoor kiezen om gemakkelijker de wind en de heuvels te bedwingen. Ook bij langere afstanden houdt u met een elektrische fiets meer energie over om van de omgeving te genieten en komt u ontspannen aan op uw reisdoel. Onze e-bikes zijn allemaal van het topmerk GIANT. Al de verhuurfietsen zijn uitgerust met een aluminium frame, dus zeer licht. Tevens verhuurt Sanders Verhuur elektrische Mountainbikes; ook GIANT.

Huur elektrische fiets biedt voordelen:

  • Fietsen door de heuvels.
  • Fietsen tegen de wind in.
  • Recreatief en ontspannen lange afstanden fietsen.
  • Fit en niet bezweet lekker terrasje pakken.

 

Gemakkelijk bedienen

U bedient een elektrische GIANT fiets eenvoudig: u hoeft de ondersteuning slechts met een knopje aan te zetten en kunt vervolgens kiezen uit drie standen. Heuvel op kiest u bijvoorbeeld de sterkste stand en op een vlak deel gebruikt u de lichtste stand. U kunt de trapondersteuning ook helemaal uit zetten.

Voor verhuur van elektrische fietsen kunt u kiezen uit het kwaliteitsaanbod van Giant. Giant fietsen zijn licht, betrouwbaar en sterk dankzij het aluminium frame.

 

Opties, bij het huren van een elektrische fiets