Verhuur aan groepen

Fiets -en E-bike verhuur vanaf groepsaccomodatie

Wij leveren onze tweewielers af bij je groepsaccomodatie, ook voor grote groepen. Zo kun je samen met je groep een mooie fietstocht maken op fiets,  E-bike, electrische scooter of mountainbike.

Hoe te boeken?

Op onze website Sandersverhuur.nl kun je precies de startdatum ingeven, het aantal fietsen, de maat en de lokatie. Wanneer je een ander eindpunt hebt die dag, dan halen wij de fietsen daar op. Het systeem rekent voor je uit wat de breng en ophaalkosten zijn. Wij zorgen ervoor dat de fietsen op tijd op de goede lokatie komen.

 

Huur een fiets bij Sanders Verhuur voor je schooluitje, jaarclub, introductieweek of schoolkamp

Met je klas een uitje? Of met je jaarclub erop uit? Wij verhuren fietsen, mountainbikes en electrische fietsen aan grote groepen.

Wij bezorgen de fietsen op lokatie en halen ze ook weer op, zelfs wanneer dat een ander eindpunt is dan je startpunt. Op onze website sandersverhuur.nl kun je direct reserveren, het systeem rekent de kosten voor je uit.

 

Tweewielers huren voor teambuildingdagen

Ga je met je afdeling of bedrijf teambuilden? Dan is een leuke en ontspannende manier om samen een route te fietsen. Op de fiets komen de beste ideen naar boven! Dit kun je natuurlijk ook doen op een mountainbike of elektrische fiets. Wij bezorgen de fietsen op lokatie en halen ze daar op, maar ook ophalen op een andere lokatie is mogellijk. Bij pech onderweg hebben wij een omruilgarantie. Zo kun je zorgeloos met je collega's op stap.