Partner verhuur

 

 

Partner verhuur

Speciaal voor de toeristenbranche bieden wij de mogelijkheid om onbezorgd een extra service voor uw gasten aan te bieden. Uw gast kan onze fietsen, mountaibikes e-bikes,scooters en Vespa's huren.  Deze tweewielers kunnen op locatie bezorgd en opgehaald worden. Wanneer je in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en/of bezorgen van de verhuurtweewielers .Alle huurders van Sanders Tweewielers kunnen rekenen op gratis Pech-onderweg-service met omwissel garantie!

 

Door wie?

Sanders Tweewielers is specialist in verhuur van fietsen, kinderfietsen, mountainbike’s, e-bikes en scooters (250 tweewielers). Daarnaast verhuren wij ook accessoires zoals navigatiesystemen, kinderzitjes, helmen, fietstassen en fietskarren.

 

Hoe werkt het?

U betaalt bij Sanders niets. Uw gast huurt en betaalt bij ons via onze website een tweewieler naar keuze. Al onze tweewielers worden op verzoek op locatie afgeleverd en worden bij eventuele pech, gratis opgehaald en vervangen. Zo kan uw gast van onze prachtige omgeving genieten, en hoeft u zich geen zorgen te maken over de service die bij een professionele verhuurorganisatie past.

 

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u folders ontvangen voor de verhuur van onze fietsen, e-bikes of scooters? Neem gerust contact op met ons via 024-397 2320 of info@sanderstweewielers.nl. Uiteraard willen we graag in een persoonlijk onderhoud met u van gedachten wisselen.