Elektrische fiets huren in Malden of in de omgeving van Heumen, Plasmolen of Overasselt

Wilt u heerlijk genieten van een dagje uit of vakantie in de regio Milsbeek? Heeft u een leuke bed -en breakfast gehuurd in Mook of een hotelletje in Heumen. Dan is het natuurlijk heel leuk om actief bezig te zijn. Het huren van een (elektrische) fiets, (elektrische) mountainbike of elektrische scooter is een geweldige mogelijkheid om de omgeving van de Siep, Eldorado, Milsbeek, Plasmolen en Mook te ontdekken. U krijgt van ons gratis leuke routes, zowel op papier, of digitaal. Ook zijn onze elektrische tweewielers gratis voorzien van een universele telefoonhouder.

VERHUUR OP LOCATIE.

Sanders verhuurt ook gewenst ook op locatie; we brengen en halen onze tweewielers. Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en bezorgen van de verhuurtweewielers  Mocht u onverhoopt pech krijgen, dan wordt uw gehuurde tweewieler gratis gewisseld voor een nieuwe! We bestaan al ruim 40 jaar en hebben een moderne verhuurvloot van ruim 200 stuks. Uiteraard nemen we uitgebreid de tijd voor duidelijke instructies.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN VERHUURTWEEWIELER VAN SANDERS VERHUUR?

  • gemakkelijk online reserveren en veilig betalen. (reservering pas actief bij betaling)
  • Keuze uit moderne goed onderhouden fietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters, E-choppers, mountainbikes, elektrische mountainbikes,kindermountainbikes,kinderfietsen,tandems,fietstassen, kinderzitjes en fietshelmen.
  • Bezorgen-en ophalen op locatie mogelijk.
  • Pech-onderweg-service met omruilgarantie (gratis).
  • Huren zeven dagen per week. (ma-vrij 9.00-21.00,weekend 9.00-17.00)
  • All-risk- of diefstalverzekering mogelijk op fietsen.
  • Ook zijn onze elektrische tweewielers gratis voorzien van een universele telefoonhouder.
  • GRATIS PARKEREN OP RUIM AFGESLOTEN EIGEN PARKEERTERREIN.

KEUZE UIT( ELEKTRISCHE) FIETS MET OF ZONDER ONDERSTEUNING.

Elektrische fietsen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, ook in de verhuur. Wij hebben gekozen voor het merk GIANT. GIANT is de grootste fietsfabrikant van de wereld, er worden er 9 miljoen per jaar van geproduceerd. Deze lichtgewicht fietsen zijn allemaal van aluminium en de e-bikes zijn uitgerust met 8 versnellingen. In de omgeving van Malden is dat van ondergeschikt belang, maar in Beek-Ubbergen zijn de heuvels al zeer serieus te noemen. Een elektrische fiets of scooter is in de omgeving van Milsbeek en Mook aan te bevelen!

(ELEKTRISCHE) SCOOTER OF MOUNTAINBIKE HUREN?

De omgeving van Plasmolen, Mook en Milsbeek staat ook zeer zeker bekend om haar prachtige fietsroutes. Sanders heeft deze routes zowel online als ook in foldermateriaal voor u klaar liggen! Onze elektrische scooters en E-choppers zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om langere tochten te maken in de omgeving van De Siep/Eldorado. Vaak worden onze tweewielers ook gehuurd om leuke bedrijfsuitjes of familiedagen op te fleuren. Desgewenst ook op locatie in omgeving van Heumen, Plasmolen, Malden, Overasselt en Mook. Natuurlijk zijn De Siep en Eldorado de toeristische trekkers van de regio! Uiteraard zijn onze elektrische scooters van A-merken. Je kunt ook E-choppers en elektrische brommers bij ons huren. Onze elektrische scooters zijn van NIU en Goccia: marktleiders in de elektrische scooters.