Mountainbike huren Nijmegen

Mountainbike huren in Nijmegen

Wat de reden is om een keer te kiezen voor het huren van een mountainbike, kan enorm verschillend zijn. Wellicht is je huidige mountainbike op dit moment ter controle of ter reparatie bij de fietsenmaker, maar trek je er vanwege het goede weer dat wordt aangekondigd toch graag een extra keer even nog op uit. Je wilt het liefste beginnen met fietsen en komt er daarom maar al te graag achter of het mountainbiken een geschikte sport voor je is. Of je bent op zoek naar een leuk uitje om te plannen met vrienden, met familie of met je partner. In alle gevallen is een mountainbike huren in Nijmegen een erg goed idee. Waar je zoal op moet letten tijdens het huren van een mountainbike, lees je hier.

 

Giant mountainbike verhuur

Als je er een keer voor kiest om een mountainbike te gaan huren, dan kom je al snel bij een model van Giant uit. Dat is helemaal niet zo gek, want dit gerenommeerde merk biedt een gigantisch aanbod aan mountainbikes van de beste kwaliteit. Ook zijn de mountainbikes van Giant van alle gemakken voorzien om iedere rit zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij aan aardig wat versnellingen om gemakkelijk te klimmen en te dalen, een goede vering als je over heuvels fietst, een fijn zadel voor het nodige fietscomfort en brede branden voor erg veel grip op natte en droge paden. Ook is een mountainbike altijd aan te vullen met tal van handige extra’s, zoals een bidon en een houder waar je je smartphone in kunt klemmen. Hierdoor verken je zonder moeite de onbekende paden die voor je liggen en kun je je volledig focussen op de rit.

 

Beginnende mountainbiker

Als je net start met fietsen, is het natuurlijk altijd erg belangrijk dat je de techniek goed onder controle krijgt en dat je leert om kilometers te maken. Hierdoor wennen ook je spieren aan deze nieuwe vorm van belasting. Daarom is het volkomen normaal dat je liever niet wilt starten met klikpedalen op je mountainbike. Maak je je hier vooral geen zorgen over. Het is in dat geval altijd erg slim om een keer te kiezen voor de verhuur van mountainbikes voor beginnende mountainbikers. Deze modellen zijn namelijk altijd voorzien van normale pedalen, zodat je genoeg tijd hebt om je te kunnen focussen op het onder de knie krijgen van de techniek.

 

Elektrische mountainbike huren in Nijmegen

Wist je dat je vandaag de dag ook de keuze hebt uit het huren van een elektrische mountainbike. Deze fietsen zijn, net zoals een reguliere stadsfiets of transportfiets, voorzien van een erg sterke accu. Hierdoor leg je net even wat makkelijker lange afstanden af en fiets je zonder moeite met een flinke wind tegen. Met een elektrische mountainbike geniet je optimaal van de omgeving, zonder dat je daar erg veel inspanning voor hoeft te leveren. Let er wel op dat je 21 jaar of ouder moet zijn als je een elektrische mountainbike in Nijmegen wilt huren. We vertellen je hier uiteraard graag meer over als je een keer contact opneemt.

 

Mountainbikeroute Rijk van Nijmegen

Als je een keer een fijne mountainbike gaat huren in Nijmegen en nog niet zo goed bekend bent met de regio, is het verstandig om van tevoren het nodige onderzoek te doen. Alleen op deze manier start je goed voorbereid aan je trip en stel je bijvoorbeeld net even wat makkelijker een route in die je afleest op de telefoonhouder op de mountainbike. Heb je bijvoorbeeld al eens een keer gehoord van de Rijk van Nijmegen mountainbikeroute? Deze route voert je door de Groesbeekse en de Mookse bossen en wordt aangegeven door middel van duidelijke blauwe pijlen. Deze route is net even wat minder technisch vergeleken met de meeste routes in Groesbeek en Nijmegen, waar beklimmingen en afdalingen regelmatig aan bod komen. De route bestaat uit verschillende glooiingen en flowing singletracks end staat uit een aantal klimmetjes en dalingen. Redenen genoeg dus om deze route uit te proberen, of je nu net begint met fietsen of al de nodige ervaring op hebt gedaan in je vrije tijd.

 

Waarom een mountainbike huren bij Sanders verhuur?

Ben je overtuigd van alle voordelen die het huren van een mountainbike met zich meebrengt? Het is dan tijd om binnenkort een keer een fiets te huren, bijvoorbeeld bij Sanders verhuur. Je profiteert namelijk altijd van een fiets die in de best mogelijke staat verkeerd. Daarnaast kun je ook de volgende extra’s bij ons huren:

Daarnaast bieden we ook een aantal erg aantrekkelijke services. Krijg je onderweg te maken met pech, zoals een lekke band of een ketting die eraf komt te liggen? We zijn slechts een belletje van je verwijderd. De pech onderweg service bieden we aan in een straal van 60 kilometer rondom het pand. Deze service is zowel op een doordeweekse dag als in het weekend tijdens kantooruren mogelijk. Breng je binnenkort ook een keer een bezoek aan de winkel voor het huren van een mountainbike? Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou een fiets beschikbaar is, is het aan te raden om contact op te nemen en van tevoren even een reservering te maken.