Mountainbike huren Groesbeek

Mountainbike huren Groesbeek

Als u nog een locatie zoekt voor bijvoorbeeld een weekendje of midweek vakantie, denk dan eens aan Groesbeek. Groesbeek is een superleuke plaats in een prachtige omgeving.

 

Omgeving Groesbeek

In en rond Groesbeek kunt u heerlijk wandelen door de veelzijdige natuur. Wilt u het iets sportiever aanpakken? Dan kunt u ook overwegen om een mountainbike te huren. De omgeving in Groesbeek leent zich namelijk ook prima voor het ondernemen van een avontuurlijke tocht op de MTB. Heeft u zelf geen mountainbike in uw bezit, maar wilt u dit avontuur wel graag een keer meemaken? Dit hoeft ook geen probleem te zijn. U kunt namelijk ook een MTB huren.

 

Mountainbike huren in Groesbeek

Denkt u nu, ja maar dat is een gedoe om een mountainbike te huren en mee te slepen naar Groesbeek? Misschien is het voor u wel lastig om zo'n fiets mee te krijgen in of op uw auto. Misschien heeft u bijvoorbeeld wel geen fietsendrager. Geen nood, u kunt gewoon een mountainbike huren in Groesbeek zelf. In Groesbeek zitten wij namelijk met ons verhuurbedrijf gevestigd, genaamd Sanders verhuur. Wij verhuren allerlei soorten fietsen waaronder dus ook mountainbikes. Eventueel kunt u bij ons ook scooters huren als u meer gemotoriseerd een ritje of toertocht wilt maken. Als u een mountainbiketocht gaat ondernemen, is het aan te raden een helm te dragen. Deze hoeft u ook niet zelf mee te nemen maar kunt u gewoon bij ons bij huren. Zodoende kunt u zorgeloos richting Groesbeek komen, wij regelen alles.

 

Giant mountainbike huren

Wij voeren het mountainbike merk Giant. Dus komt u bij ons een mountainbike huren, dan komt u te fietsen op een echte Giant. Giant staat bekend om zijn goede kwaliteit. Uiteraard zijn de MTB fietsen van dit merk die wij verhuren goed nagekeken en functioneert alles op en top. Zo zult u ervaren dat een gehuurde fiets van Sanders verhuur perfect schakelt en remt. Wij zorgen voor een goede afstelling van het schakelmechanisme zodat de ketting soepel van het ene op het andere tandwiel loopt. Ook zorgen we ervoor dat de ketting en bijbehorende onderdelen goed gesmeerd zijn. De Giant fietsen zijn voorzien van vering waardoor u comfortabel de weg op komt en de fiets de oneffenheden in de weg oppakt. Dit voorkomt dat u pijn in uw spieren krijgt of bijvoorbeeld last van uw rug krijgt.

 

Online reserveren

U kunt bij Sanders verhuur een mountainbike reserveren via internet. Online geeft u dan uw gegevens door en de fiets of fietsen staan gereserveerd voor u.

 

Bezorgen en ophalen

In het geval u niet zelf de fiets wilt komen halen, kunnen wij deze ook voor u bezorgen op de gewenste locatie. Tevens halen wij de fiets of fietsen ook weer op. Deze optie is bijvoorbeeld erg handig als u als bedrijfsfeest een mountainbike tochtje geeft gepland. Stel u wilt dan vanaf de bedrijfslocatie of een horeca locatie vertrekken met tien mensen, dan kunnen wij deze tien fietsen aldaar afleveren. We spreken dan een tijd met u af waarop wij de fietsen weer oppikken.

 

Service

Als extra service bieden wij de regeling dat als uw fiets defect raakt in een straal van zestig kilometer rond ons bedrijf, wij een vervangende fiets brengen dan wel de fiets ter plekke repareren als het een kleinigheid is.

 

Beginnende mountainbiker

Bent u een beginnende mountainbiker, dan willen wij u adviseren het eerst rustig aan te doen. Uiteraard heeft u een fietshelm op tijdens uw rit, maar dan nog bestaat het risico dat u zich bezeerd of verwond. Ziet u diverse mountainbikers langs u heen racen, denk dan niet direct dat u daar achteraan moet. Het is verstandiger uw mountainbike vaardigheden rustig op te bouwen en uit te bouwen. Als beginnende mountainbiker kunt u dan ook volstaan met een allround mountainbike. Als deze goed schakelt en een voorvering heeft, dan bent u voldoende voorzien om een lekkere ronde te fietsen op een comfortabele manier.

 

Elektrische mountainbike verhuur Groesbeek

Wilt u een grote ronde maken met de mountainbike maar denkt u dit conditioneel niet aan te kunnen? Dan kunt u kiezen voor een elektrische mountainbike. Deze MTB wordt aangedreven door een elektrische motor en helpt u op de zware punten net even door die zware klim. Deze elektrische mountainbike kunt u instellen op continu ondersteuning zodat u ook op de rechte stukken wat geholpen wordt door de elektrische motor. Deze elektrische MTB's zijn ideaal als u bijvoorbeeld normaal gesproken dertig kilometer fiets op een niet elektrische aangedreven fiets en nu wel eens een dubbele ronde wilt fietsen. Dus een afstand van zestig kilometer. Tevens zijn deze fietsen ideaal als u wat meer op leeftijd komt en de zwaardere mountainbikeroutes niet helemaal meer kunt bolwerken. Als u dan toch uw hobby nog wilt uitoefenen als voorheen kan een elektrische MTB uitkomst voor u bieden. Deze elektrische mountainbikes zijn ook te huur bij Sanders verhuur.

 

Mountainbikeroute Groesbeek

Komt u een mountainbike huren in Groesbeek en wilt u vanaf het huuradres wegfietsen? Dan kunnen wij mountainbikeroute Groesbeek aanbevelen. Deze mountainbike route heeft een lengte van achttien kilometer. Dit is niet een superlange route waardoor deze perfect is te combineren met een ritje door de natuur rondom Groesbeek. Deze MTB route kent een aantal zeer leuke en uitdagende single tracks door het bos. Hier en daar met een lekkere pittige klim. Ter afwisseling zitten er een aantal vlakkere stukken tussen waarbij u relatief makkelijk een aantal kilometers wegtrapt.

 

Waarom een mountainbike huren bij Sanders verhuur

Als u bij Sanders verhuur een mountainbike huurt bent u verzekert van een kwalitatief goede MTB fiets. Wij kijken elke fiets die terug komt uit de verhuur goed na en zorgen dat alles weer goed in het smeermiddel komt. Wij werken met het merk Giant. Dit merk staat bekend om zijn goede en stabiele kwaliteit. Gaat er iets defect, dan repareren wij dat direct met originele onderdelen. Wij bieden service op het gebied van het bezorgen en weer ophalen van de fiets, dan wel fietsen.