Mountainbike huren Berg en Dal

Mountainbike huren berg en dal

Gaat u een weekje op vakantie in de omgeving van Berg en Dal? Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we dat een goede keuze vinden. In deze gemeente Berg en Dal is veel te beleven. Het meest kenmerkende van deze regio is wellicht de natuur. In de gemeente Berg en Dal vindt u namelijk een uitgestrekt bos gebied dat heel veel te bieden heeft.

 

Omgeving Berg en Dal

Wilt u deze bosrijke omgeving verkennen? Dan kan dat natuurlijk te voet. Bekijk de plattegrond van het gebied goed en stippel een route uit. Het beste is om de route op te delen in een aantal dagen. U kunt namelijk onmogelijk te voet deze prachtige natuur in zijn geheel in een dag aanschouwen. Een uitkomst kan zijn het huren van een fiets. Met een fiets kunt u uiteraard veel meer kilometers per dag overbruggen ten opzichte van lopend. Maar dan nog kunt u zich prima een paar dagen vermaken, ook op de fiets.

 

Mountainbike huren

Bent u van wat meer avontuur? Dan kunt u ervoor kiezen om een mountainbike te huren. Met een mountainbike kunt u ook de wat ruigere routes opzoeken. Overigens kunt u natuurlijk ook met een mountainbike gewoon de goed berijdbare fietspaden aanhouden. Een combinatie van ruigere paden met de fietspaden is misschien een goede manier om de natuur het beste te bewonderen. Wilt u een mountainbike huren in de gemeente Berg en Dal? Kijkt u dan eens bij Sanders verhuur. Wij hebben naast de meest comfortabele gewone fietsen ook kwalitatief uitstekende mountainbikes in de verhuur.

 

Giant mountainbike huren

Bij Sanders verhuur werken we met het merk Giant. Giant is een merk fiets dat gespecialiseerd is in de fabricage van mountainbikes. Zij maken kwalitatief hoogwaardige MTB fietsen die van alle gemakken voorzien zijn waardoor u op een prettige manier over de minder vlakke en zelfs ruwe paden kunt fietsen. De Giant mountainbikes zijn voorzien van kwalitatief goed schakel materiaal. Dit zorgt ervoor dat het schakelen soepel verloopt en u ook in een pittige klim makkelijk terug kunt schakelen. Dit zorgt ervoor dat u niet stil komt te staan halverwege een steile helling. Wel zo prettig natuurlijk.

 

Elektrische mountainbike huren Berg en Dal

Bij Sanders verhuur kunt u ook terecht voor het huren van een elektrische mountainbike. Met deze elektrische mountainbikes heeft u het gemak van trapondersteuning door middel van een elektrische motor in de fiets. Dit helpt u een handje om de klimmen in uw route beter te doorstaan. Overigens hebben deze fietsen de mogelijkheid om u continu elektrisch te ondersteunen. Dus ook op de vlakkere, lange afstanden. Als u fan bent van het fietsen van mountainbike routes, maar uw gezondheid of conditie laat u enigszins in de steek, dan is een elektrische mountainbike echt een uitkomst. Maar misschien heeft u ook wel een goede conditie, maar wilt u gewoon wat makkelijker fietsen om ook wat te kunnen genieten van de omgeving om u heen. Dan zijn deze fietsen ook echt een aanrader.

 

Een fiets huren bij Sanders verhuur

Bij Sanders verhuur verhuren we gewone reguliere fietsen, maar dus ook mountainbikes. Hierbij geld dat u ook terecht kunt voor elektrische fietsen in beide categorieen. Huurt u een fiets bij Sanders, dan bent u verzekert van een stukje service. Wij kunnen bijvoorbeeld de fiets, of eventueel meerdere fietsen, bezorgen bij het gewenste startpunt. Achteraf halen wij de fietsen ook weer op. Bovenstaande is wellicht makkelijk als u meerdere fietsen wilt huren in het geval van een buurtfeest of vriendenuitje. U hoeft dan zelf niet te zorgen voor een bus en/of aanhanger om alle fietsen te transporteren. Dit regelen wij dan voor u. Tevens kunnen wij u voorzien van een vervangende fiets als deze binnen een straal van zestig kilometer kapot mocht gaan. Dat geeft natuurlijk wel een rustig gevoel. Huurt u bij Sanders verhuur dan bent u verzekert van een kwalitatief goede fiets. Zoals hierboven genoemd werken we bijvoorbeeld met de MTB fietsen van Giant. Dit is een robuuste all terrain fiets die voorzien is van kwalitatief hoogwaardige onderdelen zoals het schakelmechanisme. Gaat een onderdeel defect, dan zorgen wij ervoor dat dit gerepareerd wordt met originele onderdelen. Zodoende gaat de fiets er na reparatie kwalitatief gezien niet op achteruit.

 

Tip voor mountainbikers

Als we een tip mogen geven vanuit onze kant aan MTB liefhebbers. Komt u in Groesbeek een mountainbike huren, overweeg dan zeker eens om de mountainbike route van Groesbeek mee te pakken. Dit is een leuke en afwisselende MTB route waar veel uitdaging in zit.

 

Helm bij huren

Natuurlijk wilt u veilig op pad met de MTB. Bij Sanders verhuur kunt u dan ook een fietshelm bij huren. We adviseren zeker om met een helm op pad te gaan. Of u deze nu zelf mee neemt of bij ons huurt. Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje en jezelf beschermen is dan ook wijsheid. Kortom, komt u richting Berg en Dal en wilt u echt wat van de omgeving zien? Huur dan een fiets bij Sanders verhuur. Wij kunnen u tevens voorzien van een plattegrond waarop u uw routes kunt uitstippelen.