Fiets huren Nijmegen

Nijmegen is zonder twijfel een van de beste regio’s om eenvoudig en snel te verkennen met de fiets. Niet alleen is er in de stad meer dan genoeg te beleven met de fiets, maar ook de omgeving staat bekend om de vele fantastische fietspaden en de mooie uitzichtpunten. Het is dus de hoogste tijd om u een keer te gaan verdiepen in het aanbod aan fietsroutes en een leuke rit uit te stippelen. Beschikt u alleen niet over een eigen fiets in de regio? Maakt u zich hier vooral geen zorgen over. Kies er dan voor om een keer een fiets te huren bij Sanders verhuur, niet ver van het altijd leuke centrum van Nijmegen. Van kinderfietsen tot aan stadsfietsen voor volwassenen, u bent het hele jaar door bij ons altijd aan het juiste adres. Naar wat voor soort fietsen bent u op dit moment op zoek in Nijmegen en omgeving?

 

Giant fietsverhuur Nijmegen

Als u ervoor kiest om een fiets te gaan huren in Nijmegen, dan is de kans groot dat u stapt op een fiets van het merk Giant. Dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek, want dit merk staat al jarenlang bekend om fietsen van een erg goede kwaliteit. Dit betekent dat een fiets van allerlei fijne gemakken is voorzien. Denk hierbij aan handremmen die goed werken, meerdere versnellingen voor een aangename fietsrit en een handige bagagedrager om bijvoorbeeld een rugzak op te bergen. Daarnaast bent u in de schemering of het donker in Nijmegen en omgeving erg goed zichtbaar dankzij de verlichting van erg hoge kwaliteit. Tijdens het huren van een fiets kunt u verschillende extra's huren, zodat u altijd met een erg fijn gevoel op de fiets stapt. Uiteraard wordt de fiets tijdens het huren op uw lengte afgestemd en heeft u genoeg tijd om even een rondje te fietsen bij het verhuur punt. Zo weet u altijd zeker dat de fiets helemaal naar wens is en dat u klaar bent om kilometers te maken!

 

Elektrische fietsen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u op dit moment erg op zoek bent naar een elektrische fiets in de regio van Nijmegen. Een elektrische fiets is altijd voorzien van een kleine motor en biedt daardoor de nodige ondersteuning tijdens het fietsen. Dit betekent dat het fietsen minder energie kost en dat u daardoor net even wat makkelijker langere afstanden af kunt leggen. De elektrische fiets is met verschillende extra’s te boeken. Denk hierbij aan een helm, een fietsendrager en een fietstas. U gaat daardoor altijd erg comfortabel op pad en vergroot de veiligheid als u fiets op hogere snelheden in de regio van Nijmegen. Wel zo fijn om te weten, toch?

 

Mountainbikes

Heeft u wel eens een keer de paden van de regio Nijmegen verkend? Dan weet u waarschijnlijk maar al te goed dat er tal van leuke paden te vinden zijn die u kunt trotseren met een mountainbike. Racen door plassen, genieten van een fris windje als u de berg afscheurt of het meeste uit uw prestaties halen tijdens een van de vele klimmen. Het komt allemaal aan bod als u ervoor kiest om te gaan mountainbiken in de omgeving. Het is dan wel zo fijn om te weten dat u beschikt over een fiets die het nodige comfort kan bieden tijdens de rit. Een kwalitatieve goede mountainbike in de regio van Nijmegen uit het assortiment is voorzien van onder meer extra brede banden voor veel grip, meerdere versnellingen voor het snelle schakelen en een fijn zadel met veel vering. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op de rit in de regio van Nijmegen en ervaart u minimale hinder van de fiets als u bergopwaarts of -afwaarts rijdt.

 

Tandems

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest op de planning in de regio van Nijmegen? Bent u degene die het uitje met de familie plant? Of komt er langzaam maar zeker een weekend weg met een groep vrienden aan? In alle gevallen is het zeker het overwegen waard om een tandem te huren. Misschien is het in het begin een beetje wennen, maar binnen no-time heeft u ook deze manier van fietsen onder de knie. We beschikken over een breed aanbod aan tandems, zodat er voor zowel grote groepen als voor kleine groepen altijd voldoende aanbod is in de regio van Nijmegen. En dat is natuurlijk wel altijd goed om te weten.

 

Waarom een fiets huren bij Sanders verhuur?

U heeft op dit moment vast en zeker een goed beeld gekregen van de soorten fietsen waar u zoal uit kunt kiezen in de regio van Nijmegen. Daarnaast profiteert u bij ons ook van een aantal erg leuke voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pech-onderweg-service? Als u of iemand in het gezelschap bijvoorbeeld te maken heeft met een lekke band of een ketting die eraf is komen te liggen in de regio van Nijmegen, komen wij de tweewieler gratis en vrijblijvend ophalen. Ook bezorgen we meteen een nieuwe fiets, zodat u direct verder kunt met uw avontuur in de regio van Nijmegen. Deze service is geldig tot 60 kilometer rondom het verhuur punt. Wilt u er zeker van zijn dat de fietsen beschikbaar zijn bij aankomst? Neem dan een keer contact op of maak eenvoudig online een reservering.