Elektrische fiets huren in Beek-Ubbergen, Ooij of Millingen?

Wilt u heerlijk genieten van een dagje uit of vakantie in Beek. Heeft u een leuke bed -en breakfast gehuurd in de Ooij of een hotel in Millingen. Dan is het natuurlijk heel leuk om actief bezig te zijn. Het huren van een (elektrische) fiets, (elektrische) mountainbike of (elektrische) scooter is een geweldige mogelijkheid om de omgeving van Berg en Dal te ontdekken. U krijgt van ons gratis leuke routes, zowel op papier, of digitaal, ook zijn onze elektrische tweewielers gratis voorzien van een universele telefoonhouder.

VERHUUR OP LOCATIE.

Sanders verhuurt ook gewenst ook op locatie; we brengen en halen onze tweewielers. Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en bezorgen van de verhuurtweewielers  Mocht u onverhoopt pech krijgen, dan wordt uw gehuurde tweewieler gratis gewisseld voor een nieuwe! We bestaan al ruim 40 jaar en hebben een moderne verhuurvloot van ruim 200 stuks. Uiteraard nemen we uitgebreid de tijd voor duidelijke instructies.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN VERHUURTWEEWIELER VAN SANDERS?

  • Gemakkelijk online reserveren en veilig betalen. (reservering pas actief bij betaling)
  • Keuze uit moderne goed onderhouden fietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters, E-choppers, mountainbikes, elektrische mountainbikes,kindermountainbikes,kinderfietsen,tandems,fietstassen, kinderzitjes en fietshelmen.
  • Bezorgen-en ophalen op locatie mogelijk.
  • Pech-onderweg-service met omruilgarantie (gratis).
  • Huren zeven dagen per week. (ma-vrij 9.00-21.00,weekend 9.00-17.00)
  • All-risk- of diefstalverzekering mogelijk op fietsen.
  • Ook zijn onze elektrische tweewielers gratis voorzien van een universele telefoonhouder.
  • GRATIS PARKEREN OP RUIM AFGESLOTEN EIGEN PARKEERTERREIN.

KEUZE UIT( ELEKTRISCHE) FIETS MET OF ZONDER ONDERSTEUNING.

Elektrische fietsen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, ook in de verhuur. Wij hebben gekozen voor het merk GIANT. GIANT is de grootste fietsfabrikant van de wereld, er worden er 9 miljoen per jaar van geproduceerd. Deze lichtgewicht fietsen zijn allemaal van aluminium en de e-bikes zijn uitgerust met 8 versnellingen. In de omgeving van Ooij en Millingen is dat van ondergeschikt belang, maar in Beek-Ubbergen zijn de heuvels al zeer serieus te noemen. Een elektrische fiets of scooter is in de omgeving van Berg en Dal aan te bevelen!

ELEKTRISCHE SCOOTER OF MOUNTAINBIKE HUREN?

De omgeving van Beek en Berg en Dal staat ook zeer zeker bekend om haar prachtige fietsroutes. Ook zijn er schitterende mountainbike tracks. Sanders heeft deze routes zowel online als ook in foldermateriaal voor u klaar liggen! Onze elektrische scooters en E-choppers zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om langere tochten te maken in de omgeving van Ooij en Millingen. Vaak worden onze tweewielers ook gehuurd om leuke bedrijfsuitjes of familiedagen op te fleuren. Desgewenst ook op locatie in omgeving van Ooij, Millingen of Beek-Ubbergen. Uiteraard zijn onze scooters van A-merken. Je kunt ook E-choppers en elektrische brommers bij ons huren. Onze elektrische scooters zijn van NIU en Goccia: marktleiders in de elektrische scooters.