Elektrische fiets huren Mook

Bent u lekker op vakantie in Mook en wilt u lekker sportief de omgeving van Malden verkennen? Sanders Verhuur verhuurt elektrische fietsen, fietsenmountainbikes en scooters. Sanders verhuur brengt indien gewenst ook alle huurtweewielers naar bijvoorbeeld uw locatie in Overasselt en haalt ze eventueel ook weer op. Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en/of bezorgen van de verhuurtweewielers. Ook hebben we gratis fietsroutes zowel als folder, maar ook online, voor de omgeving van Mook, Malden of Middelaar.

 

Giant elektrische fiets huren in Mook

Een van onze grootste tak van tweewielerverhuur zijn de e-bikes. Ook verhuren wij zowel normale lichtgewicht stadsfietsen als e-mountainbikes. Onze GIANT fietsen zijn van hoge kwaliteit en modern. Zeer geschikt om leuke dagtochten te maken in de heuvelachtige omgeving van Mook, maar er is ook een mogelijkheid tot de huur van de tweewielers voor een langere periode. Het percentage verhuur van elektrische tweewielers ligt ver boven het landelijk gemiddelde. Dat komt omdat de heuvels in de omgeving van Middelaar vaak als bergen worden ervaren. E-bikes zijn natuurlijk ook zeer geschikt om langere tochten mee te maken. Je bent toch sportief bezig, maar komt niet uitgeput op je bestemming aan. Rond Overasselt zijn er eigenlijk geen heuvels, u kunt dan overwegen om een gewone fiets te huren! Gaat u echter richting Groesbeek, dan moet er weer geklommen worden! Al onze verhuurtweewielers zijn eenvoudig te bedienen. Uiteraard wordt het gebruik rustig en duidelijk aan u uitgelegd.

 

Scooter huren Mook

Het is natuurlijk ook prachtig om op een elektrische scooter heerlijk rond te toeren in de omgeving van Mook en Malden. Scooters zijn zeer geschikt om langere tochten mee te maken.  Vaak worden onze scooters ook gehuurd om leuke familiedagen of bedrijfsuitjes op te fleuren. Indien gewenst, uiteraard ook op locatie. We verhuren a-merken (electrische) scooters van de merken SYM, NIU, en Goccia.

 

BREED SCALA AAN VERHUURMOGELIJKHEDEN EN ACCESSOIRES!

Sanders Verhuur heeft buiten (e)- bikes, (e)- mountainbikes en (e)-scooters ook de beschikking over moderne:

 

Waarom huren bij Sanders Verhuur?

Sanders verhuur biedt u altijd pech-onderweg-service met omwisselgarantie (straal 60km) zodat u altijd verzekert bent van een zorgeloze huurtocht. Het bezorgen en ophalen op locatie van onze verhuur tweewielers is na ruim veertig jaar ervaring , perfect geregeld. Onze moderne verhuurvloot bestaat uit ruim 200 tweewielers, die professioneel worden onderhouden in eigen werkplaats. U reserveert en betaalt gemakkelijk en veilig bij ons, tevens is het mogelijk om uw huurfiets te verzekeren. Er is bij ons zelfs de mogelijkheid om zeven dagen per week te huren!! Wij nemen graag de tijd om onze tweewielers goed uit te leggen, we zijn blij met onze klanten!