(Electrische) fiets of scooter huren in Groesbeek, gemeente Berg en Dal

Heeft u tijdelijk een huurfiets nodig of bent u op vakantie in de regio Berg en Dal en wilt u een elektrische fiets huren? Bij de fietsverhuur van Sanders Tweewielers Groesbeek kunt u terecht om een elektrische of gewone fiets te huren in de regio Berg en dal. Tevens verhuren we (elektrische) mountainbikes en scooters. Ook zijn onze elektrische tweewielers gratis voorzien van een universele telefoonhouder. Wij brengen, indien gewenst de huurfietsen naar uw locatie en halen ze uiteraard ook weer op! Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en/of bezorgen van de verhuurtweewielers.

Giant e- bike 8 speed

Voor onze fietsverhuur hebben wij gekozen voor moderne lichtgewicht e-bikes van Giant vanwege de hoge kwaliteit, de betrouwbaarheid en de keuze voor een aluminium frame. Giant fietsen staan garant voor zorgeloze en sportieve tochtjes door de natuur van Groesbeek. Daarom zijn ze bij uitstek geschikt voor elektrische fietsverhuur. Bij Sanders Tweewielers kunt u elektrische Giant fietsen huren voor een dagtochtje of als u in de omgeving Berg en Dal op vakantie bent voor meerdere dagen. 

Waarom juist een elektrische fiets huren in Berg en Dal?

Een elektrische fiets maakt fietsen in de prachtige heuvelachtige omgeving van Berg en Dal gemakkelijker. U trapt zelf en wordt daarbij ondersteund door de ingebouwde trapondersteuning. Met een elektrische fiets bent u dus sportief bezig, maar met een lagere belasting voor spierkracht en uithoudingsvermogen. U maakt met een gehuurde elektrische fiets gemakkelijk eens een langere tocht in de schitterende omgeving van Groesbeek. De bediening is eenvoudig en wordt door onze medewerkers ook nog eens rustig uitgelegd.

Elektrisch fietsen in heuvellandschap van Groesbeek.

Onze elektrische huurfietsen van GIANT zijn bij uitstek geschikt voor fietsen in een heuvelachtig landschap, De fietsen zijn sterk en de trapondersteuning, kettingkast en versnelling kunnen de extra belasting voor het klimmen moeiteloos aan. Ook de stabiele wegligging en het lichte gewicht van het aluminium frame maken fietsen door de heuvels van Berg en Dal aangenaam.

Gemakkelijke bediening e-bike

U bedient een elektrische fiets eenvoudig: u hoeft de ondersteuning slechts met een knopje aan te zetten en kunt vervolgens kiezen uit drie standen. Heuvel op kiest u bijvoorbeeld de sterkste stand en op een vlak deel gebruikt u de lichtste stand. U kunt de trapondersteuning ook helemaal uit zetten. Onze Groesbeekse heuvels worden door onze klanten vaak als “bergen” ervaren zonder het gemak van trapondersteuning. Wij nemen graag de tijd om u uit te leggen en te laten zien hoe het werkt.

Welke tweewielers kan ik huren?

Sanders verhuur heeft niet alleen normale fietsen en elektrische GIANT fietsen in de verhuur. Wij verhuren ook elektrische scooters van het merk NIU en Goccia. In de bosrijke omgeving van Groesbeek zijn de mountainbikes en elektrische mountainbikes van GIANT natuurlijk ook heel geschikt om door Berg en Dal te crossen. Het huren van tandems, kinderfietsen en kindermountainbikes, E-choppers ,E-scooters, E-brommers of tandems behoort ook tot de mogelijkheden. Onze klanten kunnen tevens kiezen uit accessoires zoals; fietshelmen, fietstassen, kinderzitjes en bidons en helmen.

Voordelen(elektrische) verhuurtweewielers van Sanders Tweewielers.

  • Gemakkelijk online reserveren en veilig betalen. (reservering pas actief bij betaling)
  • Keuze uit moderne goed onderhouden fietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters, E-choppers, mountainbikes, elektrische mountainbikes,kindermountainbikes,kinderfietsen,tandems,fietstassen, kinderzitjes en fietshelmen.
  • Bezorgen-en ophalen op locatie mogelijk.
  • Pech-onderweg-service met omruilgarantie (gratis).
  • Huren zeven dagen per week. (ma-vrij 9.00-21.00,weekend 9.00-17.00)
  • All-risk- of diefstalverzekering mogelijk op fietsen.
  • Ook zijn onze elektrische tweewielers gratis voorzien van een universele telefoonhouder.
  • GRATIS PARKEREN OP RUIM AFGESLOTEN EIGEN PARKEERTERREIN.