E-bike/ fiets/ scooter huren in Plasmolen / Milsbeek?

Bent u heerlijk op vakantie of een lang weekend weg in Plasmolen of Milsbeek en wilt u een fiets huren? Bij Sanders Verhuur hebben we een ruim scala aan (Electrische) fietsen, (elektrische) mountainbikes, (elektrische) scooters en een ruim aanbod aan bijbehorende accessoires. Sanders Tweewielers brengt de gehuurde tweewielers eventueel ook op locatie in de regio Plasmolen, Milsbeek of Middelaar. Uiteraard halen we de tweewielers ook weer op! Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en/of bezorgen van de verhuurtweewielers.

GIANT E- BIKES MET 8 VERSNELLINGEN.

Onze verhuurvloot aan tweewielers is van het merk GIANT. Deze lichtgewicht elektrische fietsen hebben een aluminium frame en zijn allemaal in nieuwstaat. Daarom zijn deze verhuur e-bikes zeer geschikt om zorgeloos te genieten van een fietstocht rond Milsbeek of Middelaar. De omgeving van Plasmolen is natuurlijk zeer heuvelachtig, verwen u zelf met een verhuur e-bike! U maakt met een gehuurde elektrische fiets natuurlijk veel makkelijker een grote tocht! Uiteraard kunt u ook genieten van een huurscooter, al dan niet elektrisch, uiteraard van een A-merk; SYM of NIU of Gocchia.

BEDIENING BIJ HET HUREN VAN EEN E-BIKE OF ELEKTRISCHE MOUNTAINBIKE.

Het bedienen van onze elektrische fietsen is heel eenvoudig. De trapondersteuning activeer je met 1 knop, en er zijn drie standen in trapondersteuning. De krachtigste is natuurlijk perfect in de heuvels van Plasmolen, de lichtste bijvoorbeeld op het vlakke rond Middelaar. Ook kun je de trapondersteuning natuurlijk helemaal uitzetten wanneer het vlak is of wanneer je wind mee hebt. Onze elektrische Giant mountainbikes zijn natuurlijk ook heel gaaf om in de bossen te fietsen van Milsbeek. We hebben ook schitterende mountainbike tracks ter beschikking!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET HUREN VAN EEN (ELEKTRISCHE) FIETS, MOUNTAINBIKE OF SCOOTER BIJ SANDERS TWEEWIELERS?

  • Grote verhuurvloot aan tweewielers van ruim 200 stuks.
  • Gemakkelijk online en veilig reserveren en betalen.
  • Eigen pech-onderweg-service met omwisselgarantie.
  • Moderne, goed onderhouden tweewielers.
  • Bezorgen/ophalen op locatie mogelijk.
  • Fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, elektrische mountainbikes, kinderfietsen, tandems, racefietsen, scooters, elektrische scooters, Vespa's, kinderzitjes (voor zowel fietsen als scooters), kinderkarretjes, hondenkarretjes, fietstassen, helmen en fietsdragers.
  • All-risk verzekering mogelijk.
  • Sanders Tweewielers bestaat al ruim 40 jaar, dus vertrouwd!
  • Altijd gratis leuke fietsroutes ter beschikking, zowel als folder, als online!
  • Huren zeven dagen per week!