Chopper huren Nijmegen/Berg en dal/Groesbeek

E-chopper Nijmegen

Steeds vaker zien we groepen de stad Nijmegen en omgeving verkennen op een avontuurlijke en stoere E-chopper. Dat is natuurlijk ook met een reden, want een dagje vertoeven op een E-chopper is leuk, avontuurlijk en leuk voor jong en oud. Ook is het voertuig erg makkelijk in gebruik en u heeft het rijden op het voertuig binnen een paar minuten al onder de knie. Redenen genoeg dus om te overwegen om deze activiteit te plannen voor een familiedag, personeelsuitje, een dag weg met vrienden of een vrijgezellenfeest. Gelukkig bent u voor het huren van een e-chopper het hele jaar door bij ons aan het juiste adres. Voor zowel grote groepen als voor kleine groepen is het mogelijk om dit model te huren en u verkent op een erg toegankelijke manier de prachtige regio Berg en Dal of Ooij. Vaak worden onze e-coppers gehuurd in combinatie met e-brommers of e-scooters. Op onze e-scooters kunt u met twee personen rijden! De e-brommers zijn licht en gemakkelijk te bedienen. Komt u binnenkort een keer bij ons langs?

 

E-chopper rijden in Nijmegen/Groesbeek/Ooij/Plasmolen

Als uw voorkeur op dit moment erg sterk uitgaat naar het huren van een E-chopper in Nijmegen, dan profiteert u meteen van  een aantal erg leuke voordelen. U geniet op een fluisterstille scooter van het prachtige Groesbeekse landschap. Daarnaast bent u ook de hele dag lekker in de buitenlucht en de E-chopper is erg makkelijk te parkeren bij leuke restaurants en dichtbij terrasjes al dan niet bij de Siep of Eldorado. Maakt u zich over het beveiligen van het model geen zorgen, de E-chopper is altijd erg makkelijk op slot te zetten en uitgerust met alarm. Per E-chopper rekenen we een tarief van 40 euro per dag en ieder voertuig voldoet altijd aan de hoogste kwaliteit.

 

Een stoere E-chopper huren

Misschien ziet het rijden op een E-chopper er in het begin een beetje onwennig en misschien eng uit. Maakt u zich hier vooral geen zorgen over. U heeft het rijden binnen no-time onder de knie.Het voertuig voelt verrassend licht van gewicht aan. Daarnaast kunt u een maximale snelheid bereiken van 25km/h. De modellen hebben een actieradius van +/- 45km/h en een lader wordt gratis geleverd. Hierdoor kunt u tussentijds altijd even bijtanken als dit nodig is. Een groep fietsers of wandelaars inhalen? Met de claxon laat u weten dat u graag langs de andere weggebruikers wilt rijden. Ook wordt iedere E-chopper geleverd met een handige houder waar u uw smartphone in kunt klemmen. Hierdoor verkent u tal van prachtige routes net even wat makkelijker en kunt u dus volledig genieten van de fantastische omgeving.

 

Wat is een E-chopper?

Een E–chopper is simpelweg een bromfiets met brede banden die elektrisch aan is gedreven is is geschikt voor 1 persoon. Als u een E-chopper ziet staan, dan valt het meteen op dat het chassis van het model gebouwd is in dezelfde stijl van een traditionele chopper. Het stoere uiterlijk is dus te danken aan de 'low rider’. Alle E-choppers die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn, zijn specifiek gemaakt voor recreatief gebruik en zijn erg prettig om te besturen.

 

Heeft u een rijbewijs nodig om een E-chopper te huren?

Een E-chopper valt officieel onder de categorie gemotoriseerde voertuigen. Hierdoor is het wel belangrijk om te weten dat u een geldig rijbewijs moet kunnen tonen als u kiest voor het huren van de modellen. Wij verhuren deze E-choppers alleen voor recreatief gebruik en binnen onze eigen regio. Daarnaast bedraagt de minimale leeftijd van de huurder of de bestuurder 25 jaar. U heeft enkel de keuze uit 1 persoons E-choppers. Uiteraard kunnen we u alles vertellen over dit type voertuig als u een keer keer contact met ons opneemt.

 

Voordelen van huren bij Sanders verhuur

Het is helemaal niet zo gek dat het huren van een E-chopper bij Sanders verhuur enorm in trek heeft. U heeft vandaag de dag de keuze uit een erg breed wagenpark en u profiteert daarnaast ook nog eens van een aantal erg aantrekkelijke voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze gratis pech-onderweg-service met omruilgarantie? Wel zo prettig om te weten als u of iemand uit het gezelschap met stukken langs de weg komt te staan. Ook al heeft een E-chopper een solide design en is het bestand tegen een stootje en ritjes over (onverharde) paden, een ongeluk zit natuurlijk altijd helaas in een klein hoekje. Deze service is van toepassing in een straal van 60 kilometer rondom het verhuurpunt.

Wilt u er graag zeker van kunnen zijn dat er genoeg E-choppers tot uw beschikking zijn zodra u een keer een bezoek brengt aan de winkel? Neem dan van tevoren even een keer contact met ons op en maak van tevoren een reservering. U komt daardoor nooit voor onverwachtse verassingen te staan als u een keertje bij ons langskomt.

  • Gemakkelijk online reserveren en veilig betalen. (reservering pas actief bij betaling)
  • Keuze uit moderne goed onderhouden fietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters, E-choppers, mountainbikes, elektrische mountainbikes,kindermountainbikes,kinderfietsen,tandems,fietstassen, kinderzitjes en fietshelmen.
  • Bezorgen-en ophalen op locatie mogelijk.
  • Pech-onderweg-service met omruilgarantie (gratis).
  • Huren zeven dagen per week. (ma-vrij 9.00-21.00,weekend 9.00-17.00)
  • All-risk- of diefstalverzekering mogelijk op fietsen.
  • Ook zijn onze elektrische tweewielers gratis voorzien van een universele telefoonhouder.
  • GRATIS PARKEREN OP RUIM AFGESLOTEN EIGEN PARKEERTERREIN.