Fietsen verhuur

Fiets huren

Heeft u tijdelijk een fiets nodig of bent u op vakantie in de regio Nijmegen en wilt u een fiets huren? Bij de Sanders Verhuur van Sanders Tweewielers kunt u terecht om een fiets te huren in de regio Arnhem-Nijmegen en een deel van Limburg en Noord-Brabant. Wij brengen de huurfiets naar uw locatie vanuit onze vestiging in Groesbeek, en halen de fiets weer op. Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en bezorgen van de verhuurtweewielers.

 

Fietsverhuur: Giant lichtgewicht met 3 versnellingen.

Voor onze fietsverhuur hebben wij gekozen voor lichtgewicht aluminium fietsen van Giant vanwege de hoge kwaliteit, de betrouwbaarheid en de keuze in modellen. Giant fietsen staan garant voor zorgeloze en sportieve tochtjes door de natuur of de stad. Daarom zijn ze bij uitstek geschikt voor fietsverhuur. Bij Sanders Tweewielers kunt u Giant fietsen huren voor een dagtochtje of als u in de buurt op vakantie bent voor meerdere dagen.

huur fiets

Giant fietsen

Giant fietsen zijn licht van gewicht dankzij het aluminium frame. De degelijke en tegelijk sportieve fietsen maken al jaren deel uit van het assortiment van Sanders. Met een Giant huurfiets van Sanders Verhuur kunt u rekenen op een betrouwbare tweewieler waarmee u comfortabel erop uit kunt gaan.

 

Fietsen in heuvellandschap

Onze huurfietsen zijn bij uitstek geschikt voor fietsen in een heuvelachtig landschap, voorzien met 3 versnellingen. De fietsen zijn sterk en de aandrijving, kettingkast en versnelling kunnen de extra belasting door het klimmen moeiteloos aan. Ook de stabiele wegligging en het lichte gewicht van het frame maken fietsen door de heuvels aangenaam.

  • Gemakkelijk online reserveren en veilig betalen. (reservering pas actief bij betaling)
  • Keuze uit moderne goed onderhouden fietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters, E-choppers, mountainbikes, elektrische mountainbikes,kindermountainbikes,kinderfietsen,tandems,fietstassen, kinderzitjes en fietshelmen.
  • Bezorgen-en ophalen op locatie mogelijk.
  • Pech-onderweg-service met omruilgarantie (gratis).
  • Huren zeven dagen per week. (ma-vrij 9.00-21.00,weekend 9.00-17.00)
  • All-risk- of diefstalverzekering mogelijk op fietsen.
  • Ook zijn onze elektrische tweewielers gratis voorzien van een universele telefoonhouder.
  • GRATIS PARKEREN OP RUIM AFGESLOTEN EIGEN PARKEERTERREIN.

 

7 heuvelen groesbeek