Scooterverhuur

 

 

Gemakkelijk op weg met de scooter 

 Scooterverhuur 

Wilt u een of meer scooters huren om te gebruiken in de regio Arnhem-Nijmegen, tot aan Oss, Kleve (D) en Venray? Begin dan bij Sanders Tweewielers in Groesbeek voor de echte fiets- scooterbeleving, met a-kwaliteit merken. Vanuit onze vestiging in Groesbeek brengen we gehuurde scooters, Vespa's en electrische scooters naar de plek van bestemmingen en halen ze eventueel weer op. Alle uiteraard van een A-merk; SYM, NIU en Vespa.  Wanneer u in onze verhuursite de adresgegevens invoert wordt automatisch berekent wat de kosten zijn voor ophalen en/of bezorgen van de verhuurtweewielers.

 

Instructie bij scooterverhuur

 Heeft u nog niet eerder op een scooter gereden? Geen probleem. De scooter start elektrisch en is voorzien van een automatische versnelling. Dit betekent dat u niet hoeft te schakelen! Tevens krijgt u een korte instructie over de gebruiksaanwijzing en voor veilig rijden. In Nederland is een helm niet verplicht. Mocht u de grens met Duitsland willen oversteken, dan geldt er een helmplicht voor snorfietsen (blauw kenteken). Een helm is voor een klein bedrag bij ons te huur.

 

 

Scooters huren: kies een model

Scooters kunt u huren in diverse modellen.Wij adviseren u bij uw keuze: U kunt kiezen uit comfortabel of meer sportief toeren en daarnaast is het mogelijk een retro-scooter te huren voor een tocht in stijl. We verhuren ook Vespa's. Onze elektrische scooters worden steeds populairder en hebben een ruime actieradius. Een lader wordt eventueel gratis bijgeleverd.

 

Helmplicht en verzekering passagier

Als u met uw gehuurde scooter op pad gaat, gelden er een aantal verplichtingen. Wij informeren u daarover bij het afhalen van de huurscooter. In Nederland is een helm verplicht voor brommers en scooters met geel kenteken en niet voor snorfietsen – waaronder brommers en scooters – met blauw kenteken die een snelheid tot 25 km/uur halen. In Duitsland is ook voor snorfietsen een helm verplicht. Neemt u een passagier mee op uw gehuurde scooter, de meeste van onze verhuurscooters zijn prima geschikt daarvoor. U heeft als klant van Sanders Verhuur altijd recht op gratis pech-onderweg-service met omwisselgarantie! Wij bieden deze gratis dienst aan van 9.00 tot 19.00, 7 dagen per week.

 

Opties bij het huren van een scooter