Verhuurvoorwaarden

Borg
Wij vragen geen borg, wel moet u zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Let op bij scooterverhuur minimale leeftijd 25 jaar.

Routes 
Bent u op zoek naar een leuke route met de fiets of scooter; geniet onbezorgd. Wij hebben leuke routes voor u geselecteerd. Deze zijn online te downloaden bij het kopje routes. Uiteraard kunt u ze ook uitgeprint meekrijgen in de winkel.

Tarieven
Bij het product of in de winkelwagen vindt u de tarieven van het huren van een tweewieler met eventuele accessoires. U kiest zelf de datum en huurperiode en ziet automatisch de prijs. Wij verhuren alleen per dag, geen halve dagen. De tweewielers moeten binnen de openingstijden worden teruggebracht / opgehaald.

Reserveren 
Het reserveren kunt u online doen. Een reservering is pas definitief als de betaling heeft plaatsgevonden.

Verhuurvoorwaarde 

-Huurperiode zie openingstijden.
De tweewielers bij inlevering na de overeengekomen inlevertijdstip, zal de verhuurder een extra volle daghuur in rekening brengen.

-Gebruik
Het is niet toegestaan de fiets / scooter te besturen onder invloed van drug of alcohol. De huurder dient zich te houden aan de in Nederland geldende wetgeving en verkeersregels en geacht deze te kennen. Het is ten strengste verboden om zich met twee personen op een fiets te begeven.

-Schade/Boetes 
De verhuurder heeft het recht om de fiets / scooter bij teruggave te inspecteren op schade en gebreken. De huurder is aansprakelijk voor alle schade aan de fiets/scooter, toegebracht in de huurperiode. De huurder draagt ten volle de wettelijke aansprakelijkheid voor de schade die aan derde wordt toegebracht.

-Diefstal of vermissing
Bij diefstal, verduistering en/of het niet terugbezorgen van de fiets / scooter wordt er aangifte gedaan bij de politie. Daarnaast wordt de verschuldigde huurprijs en de dagwaarde van de huurfiets / scooter in rekening gebracht, ten laste van de huurder.

Prijzen bij diefstal of vermissing per product:
-Fiets € 350,-
-Kinderfiets € 200,-
-Elektrische fiets € 1250,-
-Scooter € 1500,-
-Elektrische scooter € 2000,-
-Vespa € 3500,-
-Mountainbike € 500,-
-Elektrische mountainbike € 2000,-
-Hondenkar € 125,-
-Kinderkar € 125,-
-Navigatie € 100,-
-Kinderzitje € 100,-
-Helm € 40,-
-Fietstas € 40,-
-Achterdrager € 300,-

-Defect
Bij een defect aan de fiets of scooter dient de verhuurder te worden ingelicht. Er zal worden getracht een vervangende tweewieler t regelen. De fiets dient nooit onbeheerd achter gelaten te worden, mits dit ovelegd is met de verhuurder. De huurder zal zorgvuldig omgaan met de geleverde tweewieler.

Annulering
-Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:
-bij annulering tot de 42e dag (exclusief) voor de dag van verhuur: de aanbetaling met een maximum van 20% van de huursom; ---bij annulering vanaf de 42e dag (inclusief) tot de 28e dag (exclusief) voor de dag van verhuur: 35% van de huursom; 
-bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 21e dag (exclusief) voor de dag van verhuur: 40% van de huursom;
-bij annulering vanaf de 21e dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) voor de dag van verhuur: 50% van de huursom; 
-bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) voor de dag van verhuur: 75% van de huursom; 
-bij annulering vanaf de 5e dag (inclusief) tot de dag van verhuur: 90% van de huursom; bij annulering op de dag van verhuur of later: de volle huursom. 

Legitimatie verplicht / geen borg / minimale leeftijd huurder scooter 25 jaar